Hakuohje

Vuokra-asuntohakemus tehdään osoitteessa https://domo.sirkkavuori.fi/. Tunnusten luomiseksi tarvitset sähköpostiosoitteen.

Sähköpostiin tulee vahvistusviesti tilin luomisen jälkeen. Vahvistusviesti tulee avata sähköpostista, jonka jälkeen hakemusta voi alkaa tekemään.
Liitteet -kohdassa hakemukselle tulee lisätä kaikkien täysi-ikäisten hakijoiden viimeisin tulotodistus, verotuspäätös sekä esitäytetyn veroilmoituksen erittelyosa. Hakemusta ei pysty lähettämään, jos liitteet puttuvat. Ilmoita myös asunnontarpeen syy, tulot ja varallisuus hakemuksella.


Liitteet skannataan ja liitetään Domossa Hakijatiedot -kohdassa hakemukselle. Mikäli verotuspäätöstä, erittelyosaa ja viimeisintä tulotodistusta ei ole mahdollista skannata myös esimerkiksi kännykällä otettu kuva liitteistä kelpaa, kunhan se on tarpeeksi selkeä.

Kaikissa Domo-järjestelmään liittyvissä teknisissä ongelmissa ota yhteyttä: domo@lankadigital.fi

Tarvittaessa opastusta hakemiseen saat asukassihteeriltä puh. 040 133 7690. Hakemuksen voi tulla tekemään myös toimistollemme osoitteeseen Tampereentie 10, 37500 Lempäälä, 3.krs. ajanvarauksella.